Lions Virum

ForsidenGenbrugsbutikAktiviteterDonationerOm LionsOm klubbenLinks
  Kontakt   udvalg
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Om os

Klubben har 24 medlemmer, både kvinder og mænd. Klubudgifterne betaler medlemmerne selv.

Medlemmerne er medborgere med vidt forskellig baggrund, som alle har lyst og mulighed for at bruge fritid og kræfter på at hjælpe andre. Hvad vi kan udrette tilsammen overgår langt, hvad vi ville kunne gøre hver for sig.

Klubbens virke er baseret på det fælles mål, godt kammeratskab og uhøjtideligt klubliv. Det skal være en fornøjelse at være med i klubben.

I princippet kan alle blive medlem af en Lions Club. Man kan dog ikke selv melde sig ind. Men ytrer man interesse i at deltage i Lions arbejdet over for et medlem eller ved at kontakte klubben, kan man blive inviteret til at deltage i et møde og opfordret til at blive medlem.

Hvis du har brug for at komme i kontakt med os klik på linket i bjælken oven for.

Oversigt over bestyrelsen
Præsident