Hjem - Lions Virum

Lions Virum

Klubben har 24 medlemmer, både kvinder og mænd. Klubudgifterne betaler medlemmerne selv.

Medlemmerne er medborgere med vidt forskellig baggrund, som alle har lyst og mulighed for at bruge fritid og kræfter på at hjælpe andre. Hvad vi kan udrette tilsammen overgår langt, hvad vi ville kunne gøre hver for sig.

Klubbens virke er baseret på det fælles mål, godt kammeratskab og uhøjtideligt klubliv. Det skal være en fornøjelse at være med i klubben.

I princippet kan alle blive medlem af en Lions Club. Man kan dog ikke selv melde sig ind. Men ytrer man interesse i at deltage i Lions arbejdet over for et medlem eller ved at kontakte klubben, kan man blive inviteret til at deltage i et møde og opfordret til at blive medlem.

Lions formål er gennem forskellige pengegivende aktiviteter at skabe midler, der ubeskåret går til humanitært hjælpearbejde og andre velgørende eller alment nyttige formål.

Klubben arbejder og hjælper lokalt, men også i ind- og udland, ofte i samarbejde med andre Lions klubber.

Klubben møder megen velvilje hos kommunen, dens borgere og erhvervsliv. Uundværlige for større aktiviteter er de frivillige, som giver en hånd med. Vi er taknemmelige for begge dele.